kinderogen verdienen enkel het beste

Maak een afspraak of Bekijk de collecties

Onghena Kids is onze kinderafdeling waar we het kind en zijn bril centraal stellen. Zo hebben we vanaf nu altijd meer dan 300 kinderbrillen in voorraad en krijgt elk kind tussen 0 en 10 jaar bij aankoop van een nieuwe bril met glazen een gratis speelbril (ook inclusief glazen*). We hebben een aparte ruimte voorzien waar u met uw kind of gezin rustig kan kiezen als u dat wenst.

Waarom deze specialisatie? Heel eenvoudig, het belang van de juiste kinderbril is van onschatbare waarde. De juiste passing, maat en model voor de sterkte die uw kind nodig heeft zijn essentieel.

Benieuwd? Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Gratis

Speelbril

Maak een afspraak Bekijk de collecties

* van 0-10 jaar, bij aankoop van een complete kinderbril op sterkte. De glazen in deze speelbril zijn in kunststof 1.5 materiaal en geldig voor sterktes van -6.00 / +6.00 CYL 2.00. Is de sterkte van uw kind hoger? Geen probleem! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Reserveer je kids-pakket

Klik op onderstaande knop en reserveer je kids-pakket met leuke gadgets: een fluo-vestje, badge en snoepjes.

Wat bieden wij?

  • Steeds +300 kinderbrillen in voorraad
  • De dunste glazen en beste service
  • Aparte ruimte waar u rustig kan kiezen samen met uw kind
  • Erkend door alle mutualiteiten & RIZIV
  • Team van 9 opticiens
  • Gratis herstellingen
  • Het hele jaar, 6 dagen per week geopend
  • 2 winkels in het Waasland

Paul Frank Kids / BBig / Ray-Ban Junior / Tartine & Chocolat / Nike / Kinto / Adidas / Lindberg / IC! Berlin / Red / Tête à Lunettes / Catimini / Yko / Miraflex / Mykita / Little Eleven Paris / Anne & Valentin / Spiderman / Hello Kitty / Avengers ...

Onghena Opticiens

Onghena Opticiens

De Onghena Kids beleving speelt zich af in de 2 winkels van Onghena Opticiens. Eentje in Nieuwkerken-Waas en de andere in Beveren-Waas. Deze familiezaak bestaat reeds 44 jaar, hierdoor hebben we de kennis en know-how vergaard die nodig is om uw kind de beste kijkervaring te geven. Dit doen we samen met ons team van opticiens, elke dag, met hart en ziel.

Bezoek de website

Team

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics